Vind en jackpot og få en rejse til i Egypten oven i hatten!


Der er fuld gang i SpilNus nye spilleautomat Golden Pyramid, og nu får du også muligheden for at opleve Egyptens pyramider i virkeligheden. SpilNu udlodder nemlig et rejsegavekort på 10.000 kr, som for eksempel kan bruges til en tur til Egypten! Læs mere nedenfor, eller gå direkte til SpilNus hjemmeside:

Sådan vinder du rejsegavekortet til Egypten


Gavekortet går til den første der vinder en Jackpot eller Super Jackpot i Golden Pyramid fra tirsdag den 30. september 2014 kl. 10:00!

Så vil du også opleve Faraos Egypten? Så gå efter jackpotten i Golden Pyramid i dag!

Vind en rejse til Egypten med SpilNu her!

Konkurrenceregler og -vilkår

Der skal vindes en Jackpot eller Super Jackpot på spilleautomaten Golden Pyramid i tidsrummet mellem den 30. september til den 31. december 2014. Gavekortet vindes af først registrerede jackpotvinder i denne periode. Vinderen får et gavekort pålydende kr. 10.000 og kan frit vælge om gavekortet skal gælde til Spies eller StarTour. Præmien er bonuspenge kan ikke ombyttes til kontanter. Det er vinderens eget ansvar at booke og benytte gavekortet før dettes udløb og at benytte gavekortet i overensstemmelse med udstederens regler og vilkår. SpilNu er ikke ansvarlig for eventuelt fuldt bookede perioder eller bortkomne gavekort. Dine oplysninger vil kun blive brugt af SpilNu. SpilNu forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagetrække denne konkurrence, og SpilNus generelle regler og vilkår gælder.